Премахване на стари мебели в комбинация със събиране на боклука

Започвайки огромно почистване, трябва да сте наясно, че това може да не е лесно да направите сами. Едно е да вземеш едно облекло, можеш да го сгънеш и да се опиташ да го транспортираш от дома с колата.

Ако имате големи предмети, които отведете до депото, не може да го направите сами. За това е необходимо да наемете специални превозни средства, за да извадите стари мебели. Същото може да се прилага и за големи обеми боклук, които трябва да бъде изхвърлен в депата.

Защо не наемете веднага професионална компания за сметосъбиране, за да се отървете от ненужните неща. Може да наемете транспорт, не само за голям обем и боклук, но и може да изхвърлите стари мебели на специално определено място. Отървете се от всичко излишно, само с едно позвъняване. На място ще ви бъде изпратен приличен превозвач, диспечерите ще ви изберат подходящия камион за това. Така ще се спасите от вдигане на тежести, а за това роля имат квалифицирани товарачи!

Какви мебели се изнасят?

От мебелите можем да дадете всичко старо! Нови или стари, големи или малки, с книга или делфин, диван или легло, не се притеснявайте и за големите рафтове за книги.

Почти всички видове мебели могат да се поберат в големи камиони. Нещо повече, с професионален екип за събиране на боклук ще свърши всички работи. Такъв ще ви спести време и нерви. Така ще бъде изнесена широката гама от стари мебели, като например:

Мебели на открито: барбекю, мебели за тераса, косачки, шезлонги.

Кухня и трапезария: трапезарии, шкафове, рафтове, бели съдове;

Дневна: дивани, дневни, масички за кафе, лавици за книги;

Спалня: легла, гардероби, чекмеджета, рафтове, нощни шкафчета.

Процес на премахване на мебели

Когато поръчате услуги за извозване на боклук и стари мебели от нас, ще бъдете приятно изненадани, колко лесен може да бъде този процес. За изхвърляне на покъщнина 088 888 2000.

Като начало, даваме оценка за цената на услугата, ако експортната цена ви подхожда, започваме да работим. Цената на извозването на боклука и мебелите зависи от броя на предметите и количеството боклук, който ще изхвърлите, и времето, необходимо за зареждането му на колите. Когато наемете фирма за рециклиране на стари мебели, може да сте сигурни в качеството на извършената работа и в благоприличието и любезността на персонала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *