Визуално увеличаване на кухнята – препоръката на чистачи.com

Ако вече знаете как да разширите пространството в малка кухня е добре. Истината е, че не винаги е възможно да преработим заобикалящото пространство, както желаем. Сама по себе си реконструкцията е дълъг и много труден процес.

Много хора просто искат да завършат всичко възможно най-бързо, а някой просто нямат възможност за дълго размотаване. В крайна сметка, никой не харесва да живее в ремонт, ето защо насреща са услугите за почистване и извозване на отпадъци в София.

Ето защо, за тези, които не искат или не могат да счупят стените и коренно да променят оформлението, за предлагаме следните идеи.

Заложете на стъкло и метал

Хромираният метал е комбиниран с матирано стъкло – изглежда красиво, особено в минималистичния интериор.

Започнете със запомнящ цвят

Правилният избор на цветове ще направи чудеса в тесните пространства. Топлата гама от цветове, особено техните тъмни нюанси, като праскова, портокал и др. Ако изберете студени цветове (за предпочитане светли), например синьо или светло зелено, тогава всяка малка стая ще изглежда по-голяма.

Кухнята често е място, където се използват много плочки

Дизайнерите вече предлагат толкова голям избор от различни плочки, че просто не можем да ги обхванем с поглед. Може да ги комбинирате в определен ъгъл или на цяла стена. Това ще направи стаята по-широка.

Огледалната повърхност

За стени, плочка с лъскава повърхност, която отразява светлината е перфектна, а за пода може да изберете плочка с малък размер, най-важното е да намерите желания нюанс. Ако говорим за подови плочки, тогава няма да имате проблем с петна от вода и перилен препарат. Но, за съжаление, ефектът на визуалното разширяване не е такъв. И, разбира се, не забравяйте за техническите характеристики на керамичните плочки.

Що се отнася до крайния завършек, не е излишно да припомним, че сега има панели от плочки. Голямо разнообразие от граници, елементи на декора. Ако се използват разумно, могат да се постигнат определени ефекти. Но най-важното е да не се прекалява.

Ако тези препоръки са ви били от полза, може да посетите и чистачи.com, за да заръчате вашите услуги за почистване с извозване на отпадъци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *