Почистване на къщи в София и региона

Почистването на къщата изисква използването на почистващи препарати, наличието на умения, значително време. Времето е невъзобновяем ресурс. В условията на постоянен недостиг е изключително неефективно да се харчат няколко часа за почистване на къщите. Почистването ще допринесе за реда и чистотата. Свързването с частна компания не само ще спести време, но и ще избегне ненужни разходи.

Много по-изгодно е да се използват услугите на доказана компания за почистване, отколкото да се свързвате с различни фирми всеки път, когато такова е необходимо. Поддръжката винаги се прави внимателно и получавате само резултата, без да се тревожите за това как се постига. Специалистите Хамали за почистване на мазета и тавани в София ще ви помогнат да почистите къщата си бързо, качествено и лесно

Какви видове почистване на къщата има?

Съществуват няколко вида услуги:

  • Общо почистване на къщи

Като правило, такова се извършва веднъж месечно, предполага пълно почистване. Всички помещения и всички повърхности трябва да се почистват. Общото почистване премахва ежедневните замърсявания. Мебели, стени, под – всичко е затрупано прашно. Мебели, уреди в кухнята са обезмаслени, а ВиК се дезинфекцира. Къщата се почиства с екологично чисти продукти за почистване. Това е чудесна възможност, при едно посещение на специалисти, да се направи химическо чистене на мека мебел. Всеки месец може да дебнете и за промоции с отстъпки за почистване на мебели. Може да научите и за цените за почистване на мазета и тавани варират от 80 до 200 лева.

  • Поддържащо почистване на дома

Провежда се веднъж седмично или два пъти месечно. Списъкът може да включва всички общи дейности. Всички допълнителни услуги. От почистване на мазета и тавани, до изнасяне на стари мебели, изхвърляне на строителни отпадъци след ремонт и пр.

Почистването за поддръжка е насочено към поддържане на съществуващия ред и чистота. То не се прави еднократно.

  • Почистване на къщата след ремонт

Ремонтът, това не е само актуализация, след като стаята се нуждае от сериозно почистване. Почистването на къщата след ремонт и строителство е последен етап. След нея къщата е напълно готова за живеене. В този случай всички повърхности също се третират, почистват се от прах, мръсотия, петна и други замърсители на строителството. Преди това обаче най-важно е да се изнесат всички груби строителни материали. Това отново може да стане с професионалната намеса на Хамал.Бг. Те отстраняват всичко старо, повредено, излишно.

Съветваме ви, след като знаете това, редовно да прилагайте почистване на мазета и тавани, за да избегнете здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *